CAT

ESP

Enguany Dow commemora un aniversari important: cinquanta anys des de l’inici de les seves operacions a Tarragona. Mig segle de fites, gestes, projectes i moltes satisfaccions. Un aniversari que volem celebrar amb la societat de Tarragona i que desitgem que també sigui un vehicle per revalidar el nostre compromís amb el territori, amb el seu progrés i, de manera molt especial, amb la sostenibilitat.

OBJECTIUS DE SOSTENIBILITAT 2025

Amb el tercer pla decennal de Sostenibilitat (2015-2025) Dow contribueix a redefinir el paper de l’empresa a la societat del s. XXI, maximitzant la creació de valor econòmic, mediambiental i social. Aquests objectius es fan concrets en tres grans pilars de sostenibilitat: Desenvolupar el potencial de les persones i de la ciència, valorar la natura i la col·laboració decidida entre el sector públic i el privat per a la transició cap a un planeta i una societat sostenibles.

L’estratègia de Dow s’articula mitjançant tres conceptes clau:

Footprint

Seguir reduint el Footprint, o empremta ecològica que genera la companyia en l’entorn en el qual opera.

LLEGIR MÉS

Handprint

Maximitzar el Handprint, o oferta de solucions sostenibles que Dow posa al mercat per afrontar i resoldre els reptes globals de la humanitat.

LLEGIR MÉS

Blueprint

Liderar el Blueprint o Agenda de sostenibilitat per fomentar la col·laboració entre l’empresa, les administracions públiques i la societat.

LLEGIR MÉS

Indicadors clau de rendiment:

0

SUCESSOS

IMPREVISTS

10

COL·LABORACIONS

BLUEPRINT

6

VEGADES MÉS IMPACTE

POSITIU NET

100%

DE SUPORT ALS GRUPS D’INTERÈS

de gran impacte

relacionats amb processos o la seguretat personal

20%

DE REDUCCIÓ

de residus i de consum d’aigua

400MW

D'ENERGIA

procedent de fonts renovables

en les mesures de Desenvolupament Sostenible

88

MILIONS D’€

INVERTITS

en projectes per millorar el medi ambient

de la cadena de valor en l’ús segur de la tecnologia de productes químics

1.000

MILIONS DE PERSONES

impactades positivament per Dow al món

HISTÒRIA

AGENDA

Durant el transcurs d'aquest 2017, amb motiu del 50 aniversari de l'inici d'operacions de Dow a Tarragona, se celebraran actes, trobades i celebracions amb treballadors, clients, stake holders i societat en general de les quals s'informarà en aquest apartat.

28 de Juny

16 de Setembre

Octubre / Novembre

Acte Institucional 50è Aniversari de Dow Tarragona

Festa
x tothom

Jornades de
Portes Obertes

L'acte tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Comptarà amb la presència d'al voltant de 800 assistents, entre els quals figuraran el Chairman i Chief Executive Officer (CEO) de The Dow Chemical Company, Andrew N. Liveris, el Chief Executive Officer (CEO) d'Europa, Heinz Haller, a més d'una representació dels principals membres de la comunitat i autoritats de nivell nacional i local, associacions, universitat, mitjans de comunicació i altres grups d'interès.

El programa especial de participació Festa x Tothom se celebrarà el 16 de setembre i comptarà amb la participació de la Fundació PortAventura.

Jornades de Portes Obertes de la mà dels empleats, que podran portar amics i coneguts. Així mateix, també s'organitzaran altres jornades per a l'àmbit acadèmic amb el suport de STEM i per a altres grups d'interès de la comunitat amb la finalitat d'incrementar la confiança en l'ús segur de la tecnologia i productes químics a través d'aquestes visites.

INSCRIURE'S

INSCRIURE'S

21 d'Octubre

Del 2 al 6 d'Octubre

Employee
Appreciation Day

EXPOQUIMIA

El Employee Appreciation Day se celebrarà al Centre de Convencions de PortAventura el 21 d'octubre, per a empleats i acompanyants.

Anton Valero és el President d’Expoquimia 2017. El Saló Internacional d'Expoquimia tindrà lloc a Barcelona del 2 al 6 d'octubre, amb la participació del President and Chief Operating Officer de The Dow Chemical Company, Jim R. Fitterling, dins del World Congress of Chemical Engineering.

INSCRIURE'S

INSCRIURE'S

GALERIA

27a EDICIÓ DEL PROGRAMA 'FESTA PER A TOTHOM'

COL·LABORACIÓ ENTRE DOW I TARRAGONA

KICK OFF

ACTE INSTITUCIONAL 50è ANIVERSARI

VEURE MÉS

HISTÒRIA DOW ( 1960-2017)

VEURE MÉS

Acto Institucional 50 Aniversario Dow Tarragona
Historia de Dow Chemical (1960-2017)

LLEGIR MÉS

CONTACTE

POLÍGON SUD

Autovia Tarragona-Salou, s/n

43110 La Canonja

Tel. +34 977 559 200

 

POLÍGON NORD

C/Afores, s/n

43140 La Pobla de Mafumet

Tel. +34 977 559 200

ENLLAÇOS D'INTERÈS

SEGUEIX-NOS

Copyright 1967-2017 • Tots els drets reservats • Dow Chemical Tarragona

Dissenyat per: Pier Comunica S.L

Liderar l’agenda per a la sostenibilitat

Dow jugarà un paper clau en el desenvolupament de projectes de societat que, integrant solucions de polítiques públiques, ciència, tecnologia i cadena de valor empresarial, facilitin l’evolució a un planeta i una societat sostenibles.

LLEGIR MÉS

Generar innovació que marqui la diferència

Dow proporcionarà innovacions sostenibles que contribueixin significativament al benestar de la humanitat.

LLEGIR MÉS

Fomentar una economia circular

Dow està impulsant la transició des d’una economia lineal, on els productes manufacturats es converteixen en deixalles (fabricaremprar-rebutjar) cap a una economia circular, que redissenya, reutilitza i recicla, i que manté el valor dels materials tant temps com sigui possible.

LLEGIR MÉS

Valorar la natura

Dow aplica processos de decisió que integren el valor generat per la natura i que aporten, de forma simultània, beneficis econòmics i valor natural, per mitjà de projectes profitosos per a la companyia i per als ecosistemes.

LLEGIR MÉS

Ampliar la confiança en la tecnologia química

Dow treballarà per ampliar la confiança en la seguretat de la indústria, els productes i els processos químics, mitjançant

la transparència, el diàleg, i noves formes de col·laboració i d’investigació.

LLEGIR MÉS

Involucrar el personal per assolir un impacte més ampli

Els treballadors i les treballadores de Dow dediquen el seu talent i la seva passió per impactar positivament en les vides de 1000 milions de persones en tot el món.

LLEGIR MÉS

Mantenir el lideratge mundial en operacions

Dow opera les seves instal·lacions mantenint el lideratge a nivell mundial en seguretat, salut, medi ambient i eficiència en l’ús de recursos naturals.

LLEGIR MÉS